Klubbdrakter

Sørilds teamshop er nå åpen, og det er igjen mulighet for å kjøpe klubbtøy fra Trimtex.

Dommerkurs 4. november

Hei alle foreldre, trenere og andre interesserte! Hold av datoen 4. november, da har vi endelig fått til et lokalt dommerkurs som foregår i hallen fra kl 17.30 -21.30.

Lørdagstreninger for 10 - 14 års gruppen

Lørdag 12. oktober starter vi opp med lørdagstreninger for 10 - 14 års gruppen.

Trening i høstferien

Det blir vanlig trening for 10-14 års gruppen tirsdag i høstferien. For oppdatert informasjon følg Sørild på Facebook.

Treningstider høst/vinter

Her er oversikten over treningstidene våre i høst/vinter.

Tidsskjema Søgne Lekene

Gøy at så mange Sørildutøvere tar turen til Søgne i morgen. Lykke til på stevnet!

2 medaljer i UM

Sørild stilte med en liten tropp på årets UM, men klarte likevel å vinne 2 medaljer. Madelen Haaheim Sveinungsen vant høyde i 17 års klassen med 1,60. Det er veldig gledelig å se at Madelen er tilbake på idrettsbanen etter en langvarig skade.

NESTLÈ-Lekene i høstferien

Sørild arrangerer friidrettsskole mandag, tirsdag og onsdag i høstferien for barn mellom 9 og 12 år. Det varer fra kl. 10.00 - 14.00.

NYE MEDLEMMER

Vi har hatt en fin oppstart etter sommerferien med mange utøvere på trening. Veldig gledelig er det at det kommer noen nye som har lyst til å prøve friidrett. Utøverne kan delta på trening i to uker før de må melde seg inn i Sørild.

STEVNETILBUD

Det er mange lokale stevner i august og september. Vi håper mange Sørild utøvere vil delta på disse stevnene. Det er gøy og sosialt å være med på stevner!

Sommerferien er over

Håper dere har hatt en fin sommerferie, og at dere er klar for å starte opp med trening igjen.

Ingvild er uttatt til EM U23

Ingvild er tatt ut til å representere Norge i EM U23 som arrangeres i Gävle fra 11. til 14. juli. Hun skal delta på 100m, 200m og 4x100m stafett.

Tyrvinglekene

Norges største friidrettsstevne, Tyrvinglekene ble arrangert i helgen. Sørild stilte med 9 utøvere.

Sommerferie

Siste trening før sommeren er torsdag 20. juni. Amazon skal spille kamp på Levermyr, derfor er treningen flyttet til hallen.

Stafett rekord og EM-krav

Ingvild har hatt en god uke på friidrettsbanen.

Ingen trening for de yngste gruppene 30. mai.

Det blir ingen trening for 10-14 åringene torsdag 30.mai.

Klubb-TV

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Oppslagstavle